A Cser Kiadó gondozásában megjelent Eisenstock Ildikó Befőzés című szakácskönyve.
A könyv szerkesztője Gulázsi Aurélia, a remek fotókat
Pecsics Mária készítette.
A kötetben a zöldségek és gyümölcsök ábécében szerepelnek, így egy-egy alapanyaghoz való összes recept összegyűjtve, egy helyen található. Ez azért praktikus, mert, ha például kapunk egy kosár meggyet, nem kell a dzsemeket, kompótokat, savanyúságokat mind végiglapozni, csak felütni a megfelelő fejezetet,és minden meggyes recept ott van, máris kezdődhet a munka. A könyvben különleges és hagyományos receptek, kezdőknek és sokat próbál háziasszonyoknak valók egyaránt találhatók.
A receptek után olvasható ÖTLET az elkészített csemege felhasználásához nyújt segítséget, a JÓ TANÁCS a leírás változatait kínálja. A függelékben a befőzés eszközeiről, a befőzési eljárásokról olvashatnak,
A könyv megrendelhető kedvezményes áron,
akár aláírva is, itt.
Hírek
A Cser Kiadó gondozásában megjelent Eisenstock Ildikó Befőzés című könyve.
A könyv kedvezményes áron megrendelhető itt.
Szavazás